INFORMATIEMEMORANDUM

Meer informatie over het Biogreen Invest Obligatiefonds vindt u in onze informatiememorandum.

De Moringa Plant als medicijn.

Onze natuur heeft ons van veel planten voorzien die ons kunnen genezen van tal van ziekten, zoals diabetes, astma en ook goed zijn voor het vergroten van onze energie. De plant in kwestie is Moringa en deze plant staat er zelfs om bekend dat het kanker kan voorkomen.

Moringa is een van de meest voedzame planten op de planeet. De Moringa oleifera boom wordt de boom des levens genoemd in vele culturen over de hele wereld.

Geschat wordt dat ten minste 300 ziekten kunnen worden genezen door het gebruik van deze plant samen met honderden andere gezondheidsvoordelen, dankzij meer dan 90 voedingsstoffen, 46 verschillende antioxidanten en alle acht essentiële aminozuren.

Antibiotisch – Moringa wordt gebruikt zowel als uitwendige behandeling als inwendige en bij kleine infecties. De antibiotische eigenschap is geïdentificeerd als Pterygospermin, een bacteriële en fungicide verbinding. De chemische beschrijving is glucosinolaat 4 alfa-L-rhamnose yloxy benzyl isothiocyanaat.

Cholesterolgehalte – Verhoogde consumptie van junk food in het huidige scenario kan leiden tot een hoog cholesterolgehalte. Moringa helpt bij het balanceren van het cholesterolgehalte in het lichaam.

Bestrijdt ontsteking – Ontsteking kan leiden tot chronische ziekten zoals diabetes, ademhalingsproblemen, hart- en vaatziekte, artritis en obesitas. Moringa vermindert de ontsteking door remming van de ontstekingsprocessen van enzymen en eiwitten in het lichaam, en moringa blad concentraat kan ontsteking in de cellen significant verlagen.

Energie boost – De Moringa bladeren helpen bij het stimuleren van energie op een natuurlijke manier, die lange tijd blijvend is. Het geneest daarnaast zweren, remt tumoren, verminderd artritis pijn en ontsteking en controleert de bloeddruk.

Genezing verwondingen – Als gevolg van hun anti-inflammatoire en antiseptische eigenschappen, vergemakkelijken moringa supplementen een snelle genezing van kleine verwondingen zoals kneuzingen, snijwonden en brandwonden.

Diabetes – Moringa extracten oefenen anti-diabetische effecten uit bij de behandeling van diabetes mellitus. Onderzoeken hebben aangetoond dat behandeling met moringa positief werkt aan de vermindering van bloedglucose, urine suiker en urine eiwitten bij diabetische proefpersonen.

Kanker – Moringa extracten geven chemo modulatory effects richting de genezing van verschillende soorten kanker, zoals eierstokkanker, hepatocarcinogenese en huid papillomagenesis door remming van de proliferatie van kwaadaardige kankercellen en het induceren van apoptose, ook bekend als geprogrammeerde celdood.

Astma – De voordelen van moringa plantenextracten brengen ook verlichting van astma en ontstekingen veroorzaakt in de luchtwegen.

Moringa helpt om de ernst van astma-aanvallen en diverse symptomen zoals piepende ademhaling, hoesten, dyspnoe en benauwdheid te verminderen.

Hoe te gebruiken?
U kunt moringa poeder toevoegen aan uw smoothie of drinken als thee. Het blad poeder werd veilig geacht in humane studies, zelfs in grotere doses dan normaal. Het poeder heeft een milde smaak, dus het is voor een lichte thee met een licht aardse smaak.

(Bron:Riseearth.com)

Moringa bevat de volgende voedingsstoffen:
– De vitamines A, C, E en vitamine Complex
– Chlorofyl, aminozuren (90% van de 20 benodigde soorten), caroteen
– Antioxidanten
– Omega 3,6 en 9
– Mineralen als: zwavel, zink, koper, calcium, selenium, fosfor, mangaan, magnesium en kalium.

Health Benefits Moringa Oleifera PDF

Meer informatie over het Moringa project vindt u in onze informatiememorandum.

Voor alle beleggers bestaat er de mogelijkheid om de plantage op elk moment te bezichtigen. De reis en accommodatie wordt voor u geregeld.

Voordelen:

√Maandelijks vast rendement
√7% rente per jaar.
√Uitbetaling 100%
√Vaste looptijd (maximaal 5 jaar)
√Geen koersschommelingen
√Toezicht door een onafhankelijk Trustee.
√Zekerheden door middel van 1ste hypotheekrecht.
√Verpanding activa aan Trustee

Vraag nu het Informatiememorandum aan!

dhrmevr

INFORMATIEMEMORANDUM

Meer informatie over het Biogreen Invest Obligatiefonds vindt u in onze informatiememorandum.

het project