INFORMATIEMEMORANDUM

Meer informatie over het Biogreen Invest Obligatiefonds vindt u in onze informatiememorandum.

Over ons

Biogreen InvestB.V. heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaam en biologisch hoog in het vaandel staan. Dit uit zich onder meer in de respectvolle manier waarop wij omgaan met de natuur, het land en alles wat daarop leeft.

Biogreen Invest B.V. houdt  op lange termijn het bedrijf, de bodem en het milieu gezond.

Binnen ons bedrijf zijn alle disciplines voor verantwoorde landbouw vertegenwoordigd. Exploitatie en productie gebeurt op ecologisch verantwoorde en kwalitatief hoogstaande wijze.

Biogreen Invest  B.V heeft een uitermate sterke focus op het winstgevend maar wel 100% biologisch verbouwen van Moringa, zonder mens en milieu te benadelen. Bij een kwalitatief hoogstaand eindproduct hoor je op de juiste manier om te gaan met de omgeving waarin het product wordt verbouwd.

Sinds dag 1 is het verbouwen van Moringa en veeteelt op het landgoed volledig biologisch, zonder gebruik van onnodige chemicaliën of medicijnen.

Ons motto is: Voor ieder probleem heeft de natuur ook een biologische oplossing.

Biogreen Invest B.V.  en haar zusteronderneming  Moeder Natuur S.A.R.L  te Marokko willen gezamenlijk de wereld bewijzen dat Biologische landbouw zeer  rendabel kan zijn.

Samenwerking:
Moeder Natuur S.A.R.L.  heeft een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met Copag S.A.R.L
Copag is de grootste melkunie en melkverwerker in Marokko. Gezamenlijk hebben wij een subsidie aanvraag ingediend bij het Marokkaanse ministerie van landbouw om de effecten te onderzoeken van Moringa en de melkproductie van koeien.
Het onderzoek richt zich voornamelijk op de hoeveelheid botervet en de eiwitten per liter melk.
In de stallen van Moeder Natuur S.A.R.L zullen een aantal koeien gevoerd worden met de traditionele Marokkaanse veevoeder en hetzelfde aantal koeien zal uitsluitend gevoerd worden met voeder dat door Moeder Natuur S.A.R.L zelf wordt geproduceerd uit het afval van de Moringa bomen.

Opbrengsten:
In de onderstaande grafiek ziet u de opbrengsten in Euro per kilo per hectare.
Moeder Natuur beheerd op dit moment de testvelden die in 2015 gefinancierd zijn door de heer Reda Fakir. De laatste zending van 80 kilogram zuiver Moringa poeder naar Duitsland heeft 80 Euro per kilo op geleverd. De neven opbrengsten uit de verkoop van vis, schapen, koeien, melk zijn niet in onze prognoses mee genomen dit omdat we hiervoor nog geen trackrecord hebben op gebouwd.

Uit onze zeer conservatieve omzetberekening blijkt dat we uit de inkomsten van de diverse Moringa producten voldoende geld creëren voor de maandelijkse rentebetalingen en ook al in het derde jaar kunnen beginnen met gedeeltelijke terugbetaling van de Obligaties. Deze Obligaties zullen door de notaris worden uit geloot. Meer informatie hierover vindt u in ons informatiememorandum.

U kunt hieraan deelnemen middels onze obligatie-uitgifte.

Waar heeft u als belegger recht op bij deze obligaties

  • 7% rente per jaar
  • Minimale afname is een obligatie van € 2.500,-
  • U krijgt rente vanaf de eerste dag dat u de obligaties heeft gekregen
  • Maandelijkse rente uitkering
  • Looptijd van maximaal 5 jaar

Meer informatie over het Biogreen Invest Obligatiefonds vindt u in onze informatiememorandum.

over moringa over ons obligaties

Voor alle beleggers bestaat er de mogelijkheid om de plantage op elk moment te bezichtigen. In de reis en accommodatie wordt u ondersteund door onze medewerkers.

Voordelen:

√ Maandelijks vast rendement
√ 7% rente per jaar
√ Uitbetaling 100%
√ Vaste looptijd (maximaal 5 jaar)
√ Geen koersschommelingen
√ Toezicht door een onafhankelijk Trustee
√ Zekerheden door middel van 1ste hypotheekrecht
√ Verpanding activa aan Trustee

Vraag nu het Informatiememorandum aan!

dhrmevr

het project